0548 - 51 45 61 Vandaag vanaf 08.15 weer geopend!

Schadeherstel

U kent vast het gezegde ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’. Een botsing, een andere automobilist die even niet oplet voor het stoplicht, een geparkeerde fiets die tegen uw auto omvalt. Autoschade kan helaas iedereen overkomen. Wanneer het u overkomt scheelt het een hoop stress als u wordt geholpen door de vakmensen van Otto Voortman.

Autoschade, wat nu?

Wilt u autoschade laten herstellen? Wanneer u uw auto met schade bij ons binnen brengt, wordt er eerst een schaderapport gemaakt. Hierna starten onze monteurs met het weer in perfecte staat brengen van uw auto. Uiteraard zorgen wij - zonder meerprijs - ook graag voor vervangend vervoer.

Otto Voortman beschikt over een ruim modern pand waarin alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn om uw auto snel en vakkundig te herstellen. Bovendien is uw auto bij ons in handen van vakmensen. Zij zijn breed georiënteerd en hebben de juiste kennis in huis om alle merken en typen auto’s te repareren. Bovendien gaan onze monteurs regelmatig op training, zodat zij altijd de nieuwste technieken kunnen inzetten om de schade aan uw auto te herstellen.


Geen onaangename verrassingen

Wij staan daarnaast voor een open en eerlijke communicatie. Nadat uw auto schade heeft geleden is het erg prettig dat u kunt vertrouwen op uw schadeherstelbedrijf. Autoschade is immers niet iets waar u zich dagelijks mee bezig houd, en dat is maar goed ook. Bij ons wordt iedere schade correct en eerlijk afgehandeld. Blijkt er tijdens het herstellen meer aan de hand te zijn dan in eerste instantie gedacht, dan gaan onze monteurs het gesprek met u aan. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wilt u onderhoud aan uw auto laten uitvoeren of moet er iets gerepareerd worden?

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-15.00
Contactgegevens
  • Daltonstraat 18, 7461 AC Rijssen
  • 0548 - 51 45 61
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.
Gewijzigde openingstijden

Op zaterdag zijn wij geopend tot 12:30 uur.