0548 - 51 45 61 Vandaag vanaf 08.15 weer geopend!

Lease

Op het gebied van lease heeft u bij Autobedrijf Otto Voortman twee mogelijkheden. Voor beide mogelijkheden schakelen wij met een deskundige partner: Autohopper in het geval van shortlease, DTC Financiering in het geval van een gewone lease.

Een nieuwe auto leasen

Wilt u langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven? Dan brengen wij u voor een shortlease graag in contact met onze partner Autohopper. Wilt u voor een langere periode een auto leasen, dan leggen wij voor u contact met DTC Finance.

Flexibiliteit is in, ook als het gaat om vervoer. Wilt u langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven? Dan wordt shortlease via Autohopper erg interessant. Wanner u kiest voor shortlease krijgt u altijd een luxe uitgevoerde auto tegen een zeer scherp tarief.

U zit niet aan een vaste looptijd van minimaal 24 maanden vast en hoeft geen hoge afkoopsom te betalen bij onverwachte veranderingen. Zelfs na één maand kunt u de auto gewoon weer bij ons inleveren. Kijk voor meer informatie op www.autohopper.nl/zakelijk/shortlease.

Lease via Autogeld

Wilt u voor een langere periode een auto leasen? U hebt een drietal mogelijkheden: financial lease, operational lease en equipment lease. Financial lease is een bekende financieringsvorm bestemd voor de aanschaf van bedrijfswagens en personenauto’s. Aan het einde van de looptijd bent u de eigenaar van de gefinancierde auto. Bij operational lease wordt zowel het beheer als de financiering van uw auto overgenomen door de leasemaatschappij. Na de looptijd van het leasecontract gaat de auto terug naar de maatschappij. En met equipment lease tot slot schaft u uw auto aan zonder uw liquiditeit aan te spreken.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor uw situatie?

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-15.00
Contactgegevens
  • Daltonstraat 18, 7461 AC Rijssen
  • 0548 - 51 45 61
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.
Gewijzigde openingstijden

Op zaterdag zijn wij geopend tot 12:30 uur.