0548 - 51 45 61 Vandaag vanaf 08.15 weer geopend!

Lease Service Center

Bent u tevreden met uw auto, bus of bedrijfswagen en wilt u dat graag zo houden? Dan is goed onderhoud van groot belang. Autobedrijf Otto Voortman is een professioneel adres waar uw leaseauto in goede handen is.

Onderhoud van uw leasewagen

Bent u op zoek naar een deskundige en informele garage voor uw een auto, bus of bedrijfswagen? Wij werken samen met een groot aantal leasemaatschappijen. Dit betekent dat u ook met uw leasewagen bij ons terecht kunt.

Bij Autobedrijf Otto Voortman kunt u zorgeloos uw auto, bus of bedrijfswagen afleveren. Of het nu gaat om het monteren van winterbanden, het laten controleren van uw airco of het uitvoeren van een reparatie: terwijl u van uw kopje koffie en een goed gesprek met onze monteurs geniet wordt u wagen onder handen genomen. Heeft u dat liever, dan kunnen wij natuurlijk ook vervangend vervoer voor u regelen. Zo hoeft u niet op uw wagen te wachten en kunt u snel de weg weer op.


Universeel autobedrijf

Autobedrijf Otto Voortman is een universeel autobedrijf. Onze monteurs zijn dan ook breed georiƫnteerd en hebben de juiste kennis in huis om alle merken te onderhouden en repareren. Ook uw merk is bij ons in goede handen. Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur, waaronder geavanceerde diagnose-apparatuur om storingen aan uw auto , bus of bestelwagen te kunnen opsporen. Om alle werkzaamheden goed uit te kunnen voeren gaan onze monteurs bovendien regelmatig op training. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waar ook u de vruchten van plukt.

Wilt u onderhoud aan uw lease auto laten uitvoeren?

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-15.00
Contactgegevens
  • Daltonstraat 18, 7461 AC Rijssen
  • 0548 - 51 45 61
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.
Gewijzigde openingstijden

Op zaterdag zijn wij geopend tot 12:30 uur.