0548 - 51 45 61 Vandaag vanaf 08.15 weer geopend!

BOVAG Pechhulp

24/7 hulp bij pech onderweg. Snel op weg door reparatie ter plekke. En eventueel vervangend vervoer. Dat zijn de belangrijkste voordelen van BOVAG Pechhulp. Als lid van BOVAG helpen wij u graag wanneer u met pech langs de weg komt te staan.

BOVAG Pechhulp

Pech is niet altijd te voorkomen en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden. Maakt u gebruik van BOVAG Pechhulp, dan wordt bij pech langs de weg meteen uw BOVAG autobedrijf ingeschakeld: Otto Voortman.

Wij zijn als eerste op de hoogte als u een pechgeval heeft. De alarmcentrale van BOVAG neemt direct contact met ons op zodra uw melding binnenkomt, zodat wij snel hulp kunnen verlenen. Onze ervaren monteurs helpen u vervolgens zo snel en goed mogelijk weer op weg. Zo zorgen zij er samen met BOVAG voor dat u altijd mobiel bent en blijft. Lukt het hen niet om de pech snel te verhelpen, dan regelen zij vervangend vervoer voor u.


24 uur per dag, 7 dagen per week

BOVAG Pechhulp staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wanneer onze eigen monteurs niet in de gelegenheid zijn om uw kant op te komen, regelt BOVAG monteurs van een ander erkend garagebedrijf. In dat geval worden wij door de alarmcentrale op de hoogte gehouden over het verloop van uw situatie. Wij kunnen dus altijd iets voor u betekenen op het moment dat u onze hulp het hardst nodig heeft. En uiteraard zijn wij ook het aangewezen adres voor reparaties voortkomende uit strandingen.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-15.00
Contactgegevens
  • Daltonstraat 18, 7461 AC Rijssen
  • 0548 - 51 45 61
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.
Gewijzigde openingstijden

Op zaterdag zijn wij geopend tot 12:30 uur.