0548 - 51 45 61 Vandaag vanaf 08.15 weer geopend!

APK Keuringsstation

Bij Autobedrijf Otto Voortman uit Rijssen kunt u terecht voor een APK-keuring voor elk merk en type auto. Als APK Keuringsstation zijn wij een door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) erkend APK keuringsstation.

APK Keuringsstation Rijssen

Rijden zonder geldige APK is strafbaar. U kunt er een flinke boete voor krijgen, zowel van de politie als van de RDW. Is uw auto toe aan een APK? Kom dan langs bij Otto Voortman. Uw APK is klaar terwijl u wacht, mét of zonder afspraak.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Hier vindt u meer informatie over de APK, wanneer en hoe vaak uw voertuig gekeurd moet worden, het keuringsrapport en de keuringseisen.

APK keuren in Rijssen

Als uw voertuig APK-gekeurd moet worden, maak dan een afspraak met Autobedrijf Otto Voortman dit is een door de RDW erkend APK-bedrijf. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

Tijdens een APK-keuring bij Otto Voortman in Rijssen beoordeelt onze keurmeester uw auto op een groot aantal punten. Hierbij ligt de focus op uw veiligheid en die van de weggebruikers om u heen. Nadat de APK-keurmeester uw auto heeft gekeurd, krijgt u een keuringsrapport. Het rapport vertelt u of uw auto is goedgekeurd of afgekeurd en geeft een overzicht van afkeurpunten en reparatie-adviespunten.

Gegarandeerd veilig de weg op

Blijkt uit de keuring dat uw auto gerepareerd moet worden, dan moeten deze vereiste reparaties plaatsvinden vóór de vervaldatum van de APK. Onze monteurs handelen afkeurpunten daarom het liefste meteen voor u af. Adviespunten leiden dan wel niet tot afkeur van uw auto, maar geven wel aan welke onderdelen binnen afzienbare tijd aan vervanging toe zijn. Onze monteurs pakken ook deze punten bij voorkeur direct voor u op, zodat u écht veilig de weg op gaat en niet alleen op papier.

Wilt u onderhoud aan uw auto laten uitvoeren of moet er iets gerepareerd worden?

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-15.00
Contactgegevens
  • Daltonstraat 18, 7461 AC Rijssen
  • 0548 - 51 45 61
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.
Gewijzigde openingstijden

Op zaterdag zijn wij geopend tot 12:30 uur.